Українська Русский English Facebook Facebook
Як пиво пом'якшує шкіру

25.01.2017

Взимку шкіра обличчя найбільш вразлива і догляд за нею має бути особливим. Холод, вітер, сухість повітря в опалювальних приміщеннях та різкі перепади температур є основними ворогами шкіри.

Недостатньо просто нанести зволожуючий крем. Краще зробити натуральні маски. Для них в нагоді стане темне пиво, яйце та мед. Усе просто та легко, а головне - не займає багато часу.

"У холодний сезон обличчя лущиться і стягується. Після кремів стає жирніша. Допомогло пиво з яйцем. Робила маски кожні два дні. За тиждень шкіра обличчя була м'яка, як у немовляти", — каже Наталія Пашкевич з Полтави.

Відділяє жовток від білка. Чайну ложку меду розігріває на водяній бані. Збиває жовток. Змішує з медом і 1 ст. л. оливкової чи мигдалевої олії.

Наливає 3 ст. л. темного пива. Перемішує до однорідності.

Перед нанесенням розпарює обличчя над трав'яним відваром.

"У велику миску кладу череду, ромашку та липу. Заливаю окропом Накриваю голову махровим рушником. Розпарюю обличчя кілька хвилин. Маску наношу на чисту шкіру", - каже пані Наталія.

Чекає 20 хвилин, щоб повністю висохла. Змиває прохолодною водою. Мастить обличчя зволожувальним кремом.